راهنمای انتخاب آبگرمکن دیواری

راهنمای انتخاب آبگرمکن دیواری


راهنمای انتخاب بهترین آبگرمکن دیواری

آبگرمکن یکی از مهمترین و ضروری ترین وسایل خانه است که برای حمام، شستشوی ظروف و شستن لباس ضروری است. آبگرمکن یکی از وسایلی است که در محیط خانه برای کارکردهای طولانی مدت طراحی می شوند. هیچ کس دلش نمی خواهد و توانش را هم ندارد که هر سال آبگرمکن خانه خود را تعویض کند! پس بهتر است زمانی که تصمیم به خرید آبگرمکن می گیرید، مدل و برندی را انتخاب‌ کنید که از نظر مصرف انرژی بهینه باشد و بتواند آب گرم کافی برای منزل شما تامین کند. همچنین بهتر است که آبگرمکن دیواری ‌مناسب جیبتان باشد و از نظر اقتصادی هم به‌صرفه باشد. خرید آبگرمکن دیواری با در نظر گرفتن قیمت در برندهای متفاوت ممکن است. اکثر برند و مدل های آبگرمکن گازی است و مردم از این مدل ها خرید می کنند. ولی در نقاطی که لوله کشی گاز وجود ندارد، تنها آبگرمکن برقی به کار می آید. در این مقاله راهنمای انتخاب آبگرمکن دیواری را به شما آموزش می دهیم.

انتخاب آبگرمکن دیواری

باید دقت کنید اگر آبگرمکن خانه شما به اواخر عمر مفید خود نزدیک است، قبل از اینکه حادثه ناگواری اتفاق بیافتد، برای تعویض آن اقدام کنید. امروزه با اصلاح الگوی مصرف، برندهای مختلف آبگرمکن هایی ساخته اند که دست شما را برای انتخاب آبگرمکن دیواری با کمترین میزان مصرف انرژی باز گذاشته است. برای مثال می توان گفت که آبگرمکن‌های مخزنی جدید بازدهی بسیار بالاتری نسبت به مدل های مشابه دارند. همچنین می توان به این نکته اشاره کرد که آبگرمکن‌های بدون مخزن موجود از آبگرم‌کن های مخزن دار بسیار کم مصرف‌تر می باشند.

گنجایش آبگرمکن‌های مخزنی بین ۱۵۰ تا ۲۱۰ لیتر ( و شاید بیشتر ) است. شما می توانید براساس تعداد اعضای خانواده و میزان مصرفشان، آبگرمکن های با اندازه مناسب خود خریداری کنید. برای نمونه یک خانواده چهار نفره با مصرف استاندارد حدود ۳۸۰ لیتر آب‌گرم درماه مصرف دارد. ولی این معنی نمی دهد که شما یک آبگرمکن ۳۸۰ لیتری نیاز دارید. مهم‌ترین عامل در تعیین ظرفیت‌ آبگرمکن، مقدار آبی‌ است که در یک ساعت آبگرمکن می تواند گرم کند. این مقدار هم با نماد FHR در دفترچه راهنمای آبگرمکن موجود است.

داشتن دودکش جزو یکی از ویژگی‌های مهم آبگرمکن به شمار می‌رود. معمولا آبگرمکن‌های موجود در بازار از دودکش به عنوان تخلیه گازهای ناشی از احتراق استفاده می‌کنند. اما برخی از آبگرمکن‌های دیواری از فن برای تخلیه آلاینده‌ها استفاده می‌کنند. در این مدل ها، از یک فن که در مسیر خروجی دودکش قرار گرفته است، استفاده می‌شود که سرعت خروج آلاینده‌ها را افزایش می دهد. علاوه بر آن، به شما اجازه می‌دهد که بتوانید از دودکش های باقطر کم یا فاقد ارتفاع عمودی تحت نظر متخصصان فنی استفاده کنید . با توجه به متراژ خانه می‌توانید از آبگرمکن فن دار، دودکش دار و یا محفظه احتراق بسته استفاده کنید. در زیر شرایط مختلف را بر اساس متراژ خانه شما در نظر گرفته ایم:

اگر متراژ واحد کمتر از ۶۰ متر باشد، فقط از آبگرمکن محفظه احتراق بسته می‌توان استفاده کرد. در این آبگرم‌کن‌ها، از دودکش‌های دوجداره برای تخلیه آلاینده و اکثیژن مورد نیاز برای احتراق استفاده می‌شود. این دودکش بایستی حتما از پنجره رد شود تا بتواند اکثیژن مورد نیاز برای احتراق را به داخل بکشد.

اگر متراژ ساختمان شما بیش از ۶۰ متر باشد و واحد شما در طبقه آخر قرار گرفته باشد، حتما باید از آبگرمکن فن‌دار استفاده کنید .

اگر دودکش از پنجره یا دیوار به صورت روکار رد شده باشد، نیز باید از آبگرمکن فن‌دار استفاده کنید . زیرا در این حالت دودکش قابلیت مکش ندارد.

در غیر اینصورت یعنی زمانی که مشکل محدودیت جا وجود ندارد و تهویه هوا نیز مناسب است ، بهتر است از آبگرمکن دودکش‌دار استفاده کنید .

نکات مهم در خرید آبگرمکن دیواری

در خرید آبگرمکن دیواری به نکات زیر توجه کنید:

  • آیونایز

آبگرم‌کن‌های موجود در بازار که بدون شمعک هستند، بر خلاف انواع شمعک‌ دار آن، از سیستم پیشرفته جرقه‌ زن هوشمند که به آن آیونایز می‌گویند، استفاده می کند. این سیستم، آبگرم‌کن را در حالت آماده بکار نگه می دارد در حالی که کاملا خاموش است اما همین که شیر آب را باز کنیم، شمعک روشن می شود و آب گرم آماده مصرف می شود.

  • شاخص GPH

شاخص GPH از ابتدای کلمات عبارت “گالن بر ساعت ” تشکیل شده است. این شاخص مقدار آب‌گرمی که یک آبگرم‌کن می تواند در یک‌ ساعت انتقال دهد را نشان می دهد.

  • صفحه نمایش دیجیتال

صفحه نمایش دیجیتال همراه با نمایش مقدار دما و سطح آب در مخزن آبگرمکن، به عملکرد هر چه بهتر آبگرمکن کمک می‌کند.

  • ترموستات

آبگرم‌کن های دارای ترموستات می توانند مقدار دمای آب همانطور که می خواهید کنترل کند.

  • چراغ راهنما

مدل‌های پیشرفته و جدید آبگرمکن های دیواری می توانند با این چراغ کارکرد صحیح آب‌گرمکن را نمایش دهند.

  • سیستم قطع خودکار

در سیستم قطع خودکار آبگرمکن ها، شیری وجود دارد که هروقت نشت‌گاز اتفاق بیافتد جهت جلوگیری از آتش‌سوزی، بطور کامل گاز را قطع ‌می‌کند.

  • عایق

آبگرم‌کن‌ها دارای عایقی بین منبع و بدنه خارجی هستند. در حال حاضر ما سه نوع ماده عایق مختلف داریم که می توانیم از انواع آن به فایبرگلاس، پلی‌استر، فوم و پلی‌اتیلن‌ ( فاقد کلروفلئورکربن) اشاره کنیم.

  • منبع اضافی برای آب‌گرم

منبع اضافی آب‌گرم کاربردش زمانی است که منبع اصلی آبگرمکن درحال گرم‌کردن آب است. در این شرایط می شود از منبعی اضافی که آب‌گرم دارد، استفاده کرد .

  • رگولاتور فشار

از رگلاتور فشار جهت بالاتر نرفتن فشار آب خروجی (از حد مجاز خود) استفاده می‌شود. رگلاتور معمولا بر روی واحد گرمایی آبگرمکن نصب می‌شود.

برای شناسایی بهتر مدل‌های پکیج می‌توانید به نام آن‌ها توجه کنید. پکیج‌هایی که در نام آن‌ها کلمه RS هست بدن فن می‌باشند و پکیج‌هایی که در نام آن‌ها کلمه RSI هست دارای فن می‌باشند. گارانتی را فراموش نکنید. برای مثال پکیج‌های بوتان و ایران رادیاتور از کیفیت خوبی برخوردار بوده و اگر خراب شوند هم، شما می‌توانید از گارانتی 24 ماهه آنها استفاده بکنید.

پکیج های بوتان می‌تواند بهترین گزینه پکیج دیواری برای خانه شما باشد؛ البته در شرایطی که لوله کشی و اقدامات تأسیساتی ساختمان مثل اجرای لوله کشی پکیج استاندارد و طبق اصول تعیین شده به درستی انجام گیرد.

برای خرید آبگرمکن دیواری اینجا کلیک کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code